5 - 12 April, Art Breda
News Archive

5 - 12 April, Art Breda

In april is het weer tijd voor ART BREDA, de inspirerende beurs voor kunst, antiek en design in het zuiden van Nederland.

Op ART BREDA geniet u van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance.

Daarnaast brengen 30 galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het naastgelegen terrein en in de twee aangrenzendeparkeergarages. Ook met het openbaar vervoer is de beurs goed bereikbaar.

Locatie: Chasséveld, Breda (routebeschrijving)
Data     : zondag 5 tot en met zondag 12 april 2015 (besloten opening op zaterdag 4 april)
Openingstijden: dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag 8 april tot 21.30 uur.
Tarief   :  Regulier: € 15,-
                 CJP/ jongeren van 12 tot 18 jaar: € 10,-
                 Bredapas-houders € 2,50
                 Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding: gratis 

Restaurants: op de beursvloer treft u verschillende restaurants, waar u iets kunt drinken en kunt lunchen en dineren. Klik hier voor meer informatie.

Overnachten: wilt u in Breda overnachten? Via VVV Breda heeft een aantal hotels een speciale aanbieding voor bezoekers van de beurs. Klik op deze link voor meer informatie.

Overige informatie: Fotograferen is alleen toegestaan met toestemming van de exposant. Honden worden op de beursvloer niet toegestaan. Grote tassen en rugzakken moeten bij de garderobe in bewaring worden gegeven.

De beurs wordt streng beveiligd en de beveiliging is bevoegd te visiteren.